Τζόγος γύρω από το όνομα του παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ - iefimerida.gr

Τζόγος γύρω από το όνομα του παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ξέρουν καν αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Αυτό, βέβαια, δεν εμποδίζει σε τίποτα τους Βρετανούς να ποντάρουν για το όνομα του παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Οι στοιχηματικές εταιρείες θεωρούν δεδομένο ότι το βρέφος θα είναι κορίτσι, δεδομένου ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε ευχαριστήσει μια βρετανίδα για το δώρο που της έκανε λέγοντας «ευχαριστώ, θα το πάρω για την κ...». Κι έτσι, άρχισε ο τζόγος για το όνομα του μωρού. Επικρατέστερα αυτή τη στιγμή θεωρούνται τα «Ελισάβετ», «Νταϊάνα» ή «Αλεξάνδρα».

Οι bookmakers δίνουν 5 προς 1 πιθανότητες στο «Ελισάβετ», 6 προς 1 δίνεται στο «Νταϊάνα» και ακολουθεί το «Βικτόρια» με 7 προς 1. Τις τελευταίες μέρες, όμως, κερδίζει έδαφος το «Αλεξάνδρα» που από εκεί που δινόταν για 25 προς 1 έχει πέσει στο 12 προς 1 και θεωρείται το μεγάλο... αουτσάιντερ.

Το «Αλεξάνδρα» δεν είναι τόσο στενά συνδεδεμένο με την βρετανική μοναρχία, όπως τα άλλα τρία, αλλά θεωρείται και αυτό πιθανό. Η 76χρονη πριγκίπισσα Αλεξάνδρα είναι εξαδέλφη της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ