Αυλαία ρίχνει το The Oprah Winfrey Show - iefimerida.gr

Αυλαία ρίχνει το The Oprah Winfrey Show

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 25 Μαΐου θα μεταδοθεί το τελευταίο Oprah Winfrey Show μετά από 25 χρόνια παρουσίας στους τηλεοπτικούς δέκτες. Η Winfrey ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι "δουλεύει σκληρά για τις τελευταίες εκπομπές". Η τελευταία εκπομπή θα ρίξει την αυλαία στο πιο δημοφιλές talk show της τηλεόρασης παγκοσμίως για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Το Oprah Winfrey Show μεταδίδεται σε 145 χώρες.

Εν τω μεταξύ, η Oprah εμφανίστηκε στο δημοφιλές πρωινό show της Barbara Walters "Good Morning America" και, με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για την σχέση της με την Gayle King, την αρχισυντάκτρια και καλύτερή της φίλη, αρνούμενη τις επίμονες φήμες ότι είναι ζευγάρι. «Δεν είμαι λεσβία» είπε. «Δεν είμαι ούτε κατά προσέγγιση λεσβία. Και αυτό που με ενοχλεί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι λέω ψέματα. Αυτό είναι το πρώτο. Και το δεύτερο είναι: γιατί να το έκρυβα; Δεν ζω έτσι τη ζωή μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ The Oprah Winfrey Show Barbara Walters Good Morning America Gayle King
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ