Δημιούργησαν ζαχαρωτό ομοίωμα του εαυτού τους - Πρωτότυπη ιδέα από την Ιαπωνία - iefimerida.gr

Δημιούργησαν ζαχαρωτό ομοίωμα του εαυτού τους - Πρωτότυπη ιδέα από την Ιαπωνία

Δημιουργήστε ζαχαρωτό ομοίωμα του εαυτού σας - Πρωτότυπη ιδέα από την Ιαπωνία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αγαπημένα ζελεδάκια των παιδιών συνήθως βγαίνουν σε σχήματα που μοιάζουν με ζωάκια ή με πολύχρωμα φρουτάκια. Ωστόσο οι ιδιοκτήτες ενός ιαπωνικού ζαχαροπλαστείου αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την ιδέα της παρασκευής αυτού του τύπου των λιχουδιών για να αυξήσουν την πελατεία τους.

Το FabCafe στη Σιμπούγια του Τόκιο πρόσφατα έδωσε τη δυνατότητα σε 9 τυχερούς πελάτες να δημιουργήσουν μια τρισδιάστατη ζελεδένια εκδοχή του εαυτού τους.

Χρησιμοποιώντας έναν 3D εκτυπωτή, οι πελάτες έγιναν πολύχρωμα gummies ως προσφορά του μαγαζιού για την Ιαπωνική White Day (αντίστοιχη με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου)

Πληρώνοντας μόλις 60 δολάρια, οι πελάτες έγιναν ζελαδάκια. Πέρασαν από μια λεπτομερή 3D σάρωση ολόκληρου του σώματός τους και στη συνέχεια οι υπεύθυνοι του καφέ εκτύπωσαν τα αρχεία σε τρισδιάστατη μορφή δημιουργώντας λεπτομερή πλαστικά καλούπια για κάθε πελάτη. Στη συνέχεια έριξαν μέσα σε αυτά υγρή καραμέλα ζελέ δημιουργώντας μια πολύχρωμη συλλογή από νόστιμες μικροσκοπικές εκδοχές του εαυτού τους.

Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν το απίστευτο εγχείρημα.

Δημιούργησαν ζαχαρωτό ομοίωμα του εαυτού τους - Πρωτότυπη ιδέα από την Ιαπωνία | iefimerida.gr 0
Δημιούργησαν ζαχαρωτό ομοίωμα του εαυτού τους - Πρωτότυπη ιδέα από την Ιαπωνία | iefimerida.gr 1
Δημιούργησαν ζαχαρωτό ομοίωμα του εαυτού τους - Πρωτότυπη ιδέα από την Ιαπωνία | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ