Πανηγυρίζουν για τον θάνατο της Θάτσερ με το τραγούδι «Ντινγκ! Ντονγκ! Η μάγισσα πέθανε» [βίντεο] - iefimerida.gr

Πανηγυρίζουν για τον θάνατο της Θάτσερ με το τραγούδι «Ντινγκ! Ντονγκ! Η μάγισσα πέθανε» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα τραγούδι ηλικίας 74 ετών, το «Ντινγκ! Ντονγκ! Η μάγισσα πέθανε» από την ταινία «Ο μάγος του Οζ» ανέβηκε πανηγυρικά στο τοπ-10 των βρετανικών τσαρτς, αφού ήταν πολλοί αυτοί που χάρηκαν με τον θάνατο της Θάτσερ και αποφάσισαν να το γιορτάσουν.

Το σινγκλ πούλησε 10.600 αντίτυπα μέσα σε δύο ημέρες και δεν αποκλείεται να ανέβει και στο τοπ-3.

Οι αντικρουόμενες αντιδράσεις για τον θάνατο της Σιδηράς Κυρίας συνεχίζονται με την Αστυνομία να προγραμματίζει προληπτικές συλλήψεις ώστε να αποφευχθούν επεισόδια στη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας στο Κεντρικό Λονδίνο, στον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου.

Η μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση φέρει την ονομασία Επιχείρηση True Blue και στην κηδεία, παραβιάζοντας το πρωτόκολλο, θα παραστεί και η Βασίλισσα Ελισάβετ -η τελευταία φορά που παρέστη σε κηδεία πρωθυπουργού ήταν το 1965 όταν πέθανε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ