Στη ΓΑΔΑ ο Αδαμίδης, συνελήφθη για τα χρέη της ΑΕΚ στο Δημόσιο - iefimerida.gr

Στη ΓΑΔΑ ο Αδαμίδης, συνελήφθη για τα χρέη της ΑΕΚ στο Δημόσιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Ανδρέα Δημητρέλο, τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Νίκο Θανόπουλο, σήμερα το πρωί ήταν η σειρά του Σταύρου Αδαμίδη να μεταβεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει ως κατηγορούμενος για τα χρέη της ΑΕΚ στο Δημόσιο.

Ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Empire AE παρουσιάστηκε αυτοβούλως στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης διότι εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Οπως και οι υπόλοιποι πρώην και νυν παράγοντες της ΑΕΚ, ο Αδαμίδης – ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία! - συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα όπου θα καταθέσει για την υπόθεση που κατηγορείται.

Αξίζει να σημειωθεί πως επί της προεδρίας του Σταύρου Αδαμίδη, η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε αφήσει απλήρωτη τη δόση για το άρθρο 44, ενώ δεν είχε ούτε ασφαλιστική ούτε φορολογική ενημερότητα λόγω οφειλών σε ΙΚΑ και εφορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ