«Ηταν τεράστιο δώρο ότι έχασα τη μάνα μου στα 13 μου», δηλώνει Ελληνας κωμικός - iefimerida.gr

«Ηταν τεράστιο δώρο ότι έχασα τη μάνα μου στα 13 μου», δηλώνει Ελληνας κωμικός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την επίδραση που είχε πάνω του ο θάνατος της μητέρας του μίλησε ο Αντώνης Λουδάρος σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση και πρέπει κάπως να το διαχειριστείς. Θυμάμαι στην κηδεία της, που ήμουν 13 ετών, στο νεκροταφείο είπα μέσα μου "Αντώνη, πάρε τη ζωή στα χέρια σου" και έτσι μεγάλωσα». Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος κωμικός στο Πρωινό Mou.

Προσθέτοντας «Εκ των υστέρων, μπορώ να σου πω ότι η απώλεια αυτή ήταν ένα τεράστιο δώρο για μένα, με βοήθησε να υπάρξω. Θεωρώ πως ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου είχε δώσει η μάνα μου. Με ανάγκασε να πάρω τη ζωή στα χέρια μου. Είχα, βέβαια, ανθρώπους μετά δίπλα μου, αλλά έπρεπε να ωριμάσω και να διαχειριστώ τη ζωή μου με ωριμότητα, όση μπορεί να έχει ένα παιδί».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε για για το πώς ήταν να μεγαλώνει μαζί με την θεία του: «Οταν έφυγε η μητέρα μου, ο πατέρας μου δεν ήξερε πώς να με κρατήσει και να με φροντίσει. Με ανέλαβαν οι θείες μου, οι αδελφές της μητέρας μου. Αργότερα, μάλιστα, η μία θεία μου με υιοθέτησε. Μείναμε μαζί, με μεγάλωσε μέχρι τα 23 μου και ήταν η μαμά μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ