Mε iPhone-σιδερογροθιά πλάκωσε στο ξύλο η Τζένα Τζέιμσον την βοηθό της [εικόνες] - iefimerida.gr

Mε iPhone-σιδερογροθιά πλάκωσε στο ξύλο η Τζένα Τζέιμσον την βοηθό της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο έστειλε την βοηθό της η θρυλική ερωτική σταρ των 90s, Τζένα Τζέιμσον, επειδή είχε υποψίες πως την κλέβει. Αν και αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι το «όπλο» που χρησιμοποίησε για να το κάνει.

Όλα ξεκίνησαν όταν, λίγες ώρες πριν τα γενέθλιά της, η 39χρονη σταρ εισέβαλε στο κομμωτήριο Heat Ultra Lounge, βρήκε την βοηθό της (ονόματι Μπρίτνει Μάρκχαμ) και άρχισε να την γρονθοκοπεί στο στομάχι με το iPhone της (σ.σ. το οποίο έχει ενσωματωμένη πάνω σιδερογροθιά). Ουρλιάζοντας ταυτόχρονα «Θα σε σκοτώσω».

Mε iPhone-σιδερογροθιά πλάκωσε στο ξύλο η Τζένα Τζέιμσον την βοηθό της [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το TMZ, που έφερε στην δημοσιότητα το περιστατικό, οι παρευρισκόμενοι μπήκαν στην μέση για να της χωρίσουν. Με την Τζέιμσον να αποχωρεί και την βοηθό της να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Mε iPhone-σιδερογροθιά πλάκωσε στο ξύλο η Τζένα Τζέιμσον την βοηθό της [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ο «πόλεμος» συνεχίστηκε στο twitter με την Τζέιμσον να εξηγεί πως «μπήκε στο σπίτι μου και με έκλεψε» και την βοηθό να ανεβάζει βίντεο που να την δείχνει στο νοσοκομείο.

Άξιο επισήμανσης είναι ότι και η βοηθός είχε iPhone με σιδεργροθία, ένα όπλο που είναι απαγορευμένο στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Mε iPhone-σιδερογροθιά πλάκωσε στο ξύλο η Τζένα Τζέιμσον την βοηθό της [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ