Οσκαρ ατυχίας - Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας που είναι αλλεργική στο σπέρμα του άνδρα της - iefimerida.gr

Οσκαρ ατυχίας - Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας που είναι αλλεργική στο σπέρμα του άνδρα της

Οσκαρ ατυχίας - Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας που είναι αλλεργική στο σπέρμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βραβείο ατυχίας διεκδικεί μια γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα η οποία, όπως αποδείχθηκε, είναι αλλεργική στο... σπέρμα, όχι του οποιουδήποτε, αλλά του άνδρα της! Το αποτέλεσμα; Δεν μπορούσε να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί του ακόμη κι αν χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό.

Η Κλάρα από τη Νότια Καρολίνα δεν είχε έρθει σε ερωτική επαφή με τον άνδρα της πριν από την ημέρα του γάμου της. Μη γνωρίζοντας ότι η ερωτική τους ζωή θα ήταν ένας όλεθρος η νεαρή από τη Νότια Καρολίνα και ο σύντροφός της αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Από την πρώτη φορά που ήρθαν, όμως, σε ερωτική επαφή, η Κλάρα (το ψευδώνυμο αυτό αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC) ένιωθε κάψιμο, οίδημα και ερυθρότητα στην περιοχή.

Στην αρχή νόμιζε πως είχε προσβληθεί από κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Υστερα από αρκετές επισκέψεις στον γυναικολόγο της αλλά και έρευνα στο διαδίκτυο το ζευγάρι κατάφερε να πάρει, τελικά, τις απαντήσεις που ήθελε: Η Κλάρα ήταν αλλεργική στο σπέρμα του άνδρα της.

Οπως διευκρινίζει η Κλάρα, ποτέ δεν είχε κάποια ανάλογη αντίδραση με το σπέρμα των πρώην συντρόφων της. Πώς γίνεται να είναι αλλεργική στο σπέρμα του άνδρα της; Πιθανότατα σε ορισμένες πρωτεΐνες που περιέχονται στο σπέρμα του. Ετσι, θα πρέπει ένας γιατρός, να προχωρήσει σε αναλυτική, εργαστηριακή εξέτασή τους, ώστε να βρει ποια είναι η ουσία που φταίει.

Σύμφωνα με τα επίσημα ιατρικά στοιχεία, περίπου 40.000 γυναίκες στη Αμερική πάσχουν από την ίδια αλλεργία, η οποία δεν επηρεάζει τη γονιμότητα, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ