Συνελήφθησαν επτά δράστες της επίθεσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν επτά δράστες της επίθεσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Συνελήφθησαν επτά δράστες της επίθεσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες σε επτά άτομα για την άγρια επίθεση σε βάρος φοιτητών και τους βανδαλισμούς στο Πανεπιστήμιο Πειραιά κατά τη διάρκεια εκδήλωσης φοιτητικής παράταξης το μεσημέρι της Τετάρτης πέρασε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ομάδα 40 ατόμων, περίπου, κρατώντας λοστούς, πτυσσόμενα κλομπ, ξύλινα ρόπαλα και μαύρες σημαίες εισήλθαν στο χώρο της εκδήλωσης και χωρίς λόγω άρχισαν να χτυπούν τους παρευρισκόμενους φοιτητές, προκαλώντας παράλληλα ζημιές σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό και ηχητικά μηχανήματα.

Μάλιστα, δύο φοιτητές ηλικίας 19 και 21 ετών τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Καθώς οι δράστες της επίθεσης έφευγαν από το πανεπιστήμιο, άνδρες της ομάδας Δίας εντόπισαν επτά από αυτούς, τους ακινητοποίησαν και τους προσήγαγαν στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά. Λίγη ώρα αργότερα αναγνωρίσθηκαν από φοιτητές που έγιναν μάρτυρες της άγριας επίθεσης και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα των επικίνδυνων σωματικών βλαβών, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και παράβαση του Νόμου περί όπλων θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ