Αυτό είναι το κρεβάτι όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Θάτσερ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το κρεβάτι όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Θάτσερ [εικόνες]

Αυτό είναι το κρεβάτι όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Μάργκαρετ Θάτσερ [εικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λεπτομέρειες από τις τελευταίες στιγμές της πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αλλά και εικόνες από το κρεβάτι όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Η «Σιδηρά Κυρία» ύστερα από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε τα Χριστούγεννα κατέφυγε στο Ritz του Λονδίνου. Στο κρεβάτι της σουίτας του συγκεκριμένου ξενοδοχείου τρεις μήνες αργότερα, περίπου, άφησε την τελευταία της πνοή.

Περιτριγυρισμένη από τους ανθρώπους που είχαν αναλάβει να τη φροντίζουν η «Σιδηρά Κυρία» πέθανε ήσυχα από εγκεφαλικό στις 11:28 της περασμένης Δευτέρας, ενώ καθόταν στο κρεβάτι της. Αδιευκρίνιστο παραμένει αν την ώρα που χτυπήθηκε από το εγκεφαλικό η Μάργκαρετ Θάτσερ διάβαζε, όπως λέγεται. Οπως αναφέρει πηγή του ξενοδοχείου μιλώντας στην Daily Mail ήδη είχαν πάει στο δωμάτιό της οι πρωινές εφημερίδες.

Η βαρόνη η οποία είχε υποστεί την προηγούμενη δεκαετία μια σειρά από μίνι εγκεφαλικά, λέγεται πως αναγνώρισε τα συμπτώματα καθώς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Αμέσως ειδοποιήθηκε γιατρός, αλλά το τέλος για τη «Σιδηρά Κυρία» ήρθε πολύ γρήγορα.

Το άψυχο κορμί της μεταφέρθηκε από το Ritz στο νεκροτομείο 13 ώρες αργότερα με ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο.

Η σουίτα, η οποία κόστιζε στη «Σιδηρά Κυρία» 3.660 δολάρια τη βραδιά, έχει το μέγεθος ενός μικρού διαμερίσματος και είναι διακοσμημένη με έπιπλα αντίκες από την περίοδο του Λουδοβίκου 16ου, επενδεδυμένα με φύλλα χρυσού 24 καρατίων.

Αυτό είναι το κρεβάτι όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Θάτσερ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι το κρεβάτι όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Θάτσερ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αυτό είναι το κρεβάτι όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Θάτσερ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ