«Βόμβα» με Ανελκά ετοιμάζει ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

«Βόμβα» με Ανελκά ετοιμάζει ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

«Βόμβα» με Ανελκά ετοιμάζει ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα δυναμικό «μπάσιμο» με μεταγραφή αεροδρομίου θέλει να κάνει ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ετοιμάζεται να φέρει στην Τούμπα τον Γάλλο σούπερ σταρ Νικολά Ανελκά.

Σύμφωνα με τη Sportday, ο επιθετικός της Γιουβέντους, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, έχει προταθεί στο «δικέφαλο του βορρά» και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έδωσε στο πράσινο φως να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον 34χρονο παίκτη ο οποίος έχει σχεδόν μηδενικό χρόνο συμμετοχής στην ιταλική ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον Ζήση Βρύζα έχουν θέσει ως ταβάνι των αποδοχών του πρώην παίκτη των, Αρσεναλ, Ρεάλ και Τσέλσι το 1,5 εκατομμύριο για συμβόλαιο ενός έτους και αυτή φέρεται πως είναι η προσφορά που έχουν κάνει στον Ανελκά.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, ωστόσο, υπάρχουν δύο «αγκάθια» που πρέπει να ξεπεραστούν για να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή.

Πρώτον, τις διαπραγματεύσεις χειρίζεται ο αδελφός και μάνατζερ του παίκτη, Κλοντ Ανελκά, και είναι άγνωστο πόσα χρήματα θα ζητήσει ο ίδιος για μπόνους υπογραφής συμβολαίου και άλλους όρους και δεύτερον δεν είναι σίγουρο ότι ο Νικολά Ανελκά θα δεχτεί να υπογράψει για ένα χρόνο ή θα θελήσει μεγαλύτερη διάρκεια συμβολαίου.

Από την άλλη πλευρά, παρά τη δεδομένη μεγάλη αξία του ποδοσφαιριστή πρόβλημα αποτελεί η ηλικία του, ενώ είναι γεγονός ότι η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια εξαιτίας και του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του.

Ωστόσο, δεν παύει να είναι ένας από τους καλύτερους στράικερ που πέρασαν από τα ευρωπαϊκά γήπεδα τα τελευταία χρόνια και η παρουσία του θα είναι σίγουρα τεράστια ώθηση στο πρεστίζ του ΠΑΟΚ,ενώ, έπειτα και από την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία από την ομάδα, θα είναι σίγουρα η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας και από τις μεγαλύτερες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ