Πάρτι με θέμα την κόλαση του Γκουαντάναμο ετοίμαζε lifestyle περιοδικό στις ΗΠΑ - iefimerida.gr

Πάρτι με θέμα την κόλαση του Γκουαντάναμο ετοίμαζε lifestyle περιοδικό στις ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο πυροδότησε η χονδροειδής ιδέα του αμερικανικού lifestyle περιοδικού Flaunt να πραγματοποιήσει πάρτι με θέμα «Νέο Γκουαντάναμο» και ανάλογο dress-code, υπό την ευγενή χορηγία των γνωστών οίκων καλλυντικών και ένδυσης Smashbox και True Religion αντιστοίχως.

Η πρόσκληση στο πάρτι περιείχε εικόνα με οπλισμένες σαν αστακούς γυμνόστηθες καλλονές, υποσχόμενη «απολαυστικά βασανιστήρια».

Επιπλέον, στο κείμενο της πρόσκλησης περιεχόταν η προειδοποίηση: «Προσοχή: θα υπάρχουν γυμνά κορμιά. Εκδήλωση μη ασφαλής για παρθενοπιπίτσες και αδιάκριτους».

Η δημοσίευση της πρόσκλησης προκάλεσε αμέσως σωρεία αντιδράσεων, οι οποίες ώθησαν τις εταιρείες χορηγούς να αποστασιοποιηθούν και να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους.

Σε σχετική ανακοίνωση προέβη και το περιοδικό, επιχειρώντας να «μαζέψει τα ασυμμάζευτα»!

Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες ότι το Γκουαντάναμο ήρθε στην επικαιρότητα μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, όταν στην εκεί αμερικανική στρατιωτική βάση δημιουργήθηκε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης για υπόπτους τρομοκρατίας. Πρόκειται για μέλη των Ταλιμπάν και της Αλ Κάιντα από το Αφγανιστάν, το Ιράκ και άλλες χώρες. Οι πρώτοι κρατούμενοι έφθασαν στο Γκουαντάναμο στις 11 Ιανουαρίου 2002. Οι μέθοδοι σύλληψης, ανάκρισης και παραμονής των κρατουμένων εγείρουν αντιδράσεις για τους Αμερικανούς σ' ολόκληρο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ