Τέλος εποχής για το Windows Live Messenger - Στη θέση του έρχεται το Skype - iefimerida.gr

Τέλος εποχής για το Windows Live Messenger - Στη θέση του έρχεται το Skype

Τέλος εποχής για το WIndows Live Messenger - Τη θέση του παίρνει το Skype
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από 13 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο, αμέτρητα emoticons και βίντεοκλήσεις, το msn μας αποχαιρετά δίνοντας τη θέση του στο Skype. Η Microsoft έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό το τέλος της εφαρμογής, ωστόσο ο τεράστιος όγκος δεδομένων καθυστερεί το κλείσιμό της.

Το msn φιλοξενούσε περισσότερους από 330 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα και ενώ η 8η Απριλίου 2013 είχε οριστεί ως τελευταία μέρα λειτουργίας του, ωστόσο πήρε μερικές ημέρες παράταση.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε το 1999 με την ονομασία MSN Messenger και το 2006 ανανεώθηκε και μετονομάστηκε σε Windows Live Messenger κερδίζοντας χιλιάδες χρήστες σε μία εποχή που υπήρχε μεγάλη έλλειψη σε υπηρεσίες ανταλλαγής δωρεάν άμεσων μηνυμάτων μέσω του διαδικτύου και αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο επικοινωνίας.

Ωστόσο η βασιλεία του τελειώνει και τη θέση του έρχεται να πάρει το Skype «αναγκάζοντας» τη Microsoft να προχωρήσει στην εξαγορά του MSN. Προκειμένου όμως να μην απογοητεύσει τους χρήστες της, η εταιρία δημοσίευσε έναν οδηγό για τη μετάβαση του λογαριασμού σας από το Messenger στο Skype.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ