Πρόταση για όργιο έκανε στην έγκυο Καρντάσιαν και τις αδελφές της ο πρώην της Κέιτι Πέρι [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρόταση για όργιο έκανε στην έγκυο Καρντάσιαν και τις αδελφές της ο πρώην της Κέιτι Πέρι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όρια της χυδαιότητας άγγιξε η στιχομυθία μεταξύ του Αγγλου κωμικού Ράσελ Μπραντ και των αδελφών Καρντάσιαν που βρέθηκαν προσκεκλημένες του στο σόου Chelsea Lately.

Ολα ξεκίνησαν όταν η Κλόε Καρντάσιαν ρώτησε τον Ράσελ, που εκτελούσε χρέη guest παρουσιαστή στο Chelsea Lately, αν θέλει να έρθει και να κάτσει μαζί τους στον καναπέ.

Ο -διαβόητος για τη σεξουαλική του όρεξη- πρώην σύζυγος της Κέιτι Πέρι απάντησε: «Μη μου το κάνετε αυτό γιατί είμαι πολύ ευάλωτος... στο concept ενός οργίου και με τις τρεις σας μαζί». Με την Κλόε να δείχνει την έγκυο Κιμ και να απαντά: «Εχω ακούσει ότι το αιδοίο των εγκύων είναι το καλύτερο».

Ο Ράσελ, που έχει χτίσει μια ολόκληρη καριέρα πάνω στην πρόκληση (σ.σ. απολύθηκε από το αγγλικό MTV όταν εμφανίσθηκε ντυμένος Οσάμα Μπιν Λάντεν το επόμενο πρωινό από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους) απάντησε ότι «θεωρώ τις εγκύους πολύ όμορφες. Ενώ η ιδέα του γαλακτισμού μου κάνει πολύ ενδιαφέρουσα».

Και εδώ ήταν που τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο, με την Κλόε να συνεχίζει να τον προκαλεί λέγοντας «Με εμάς έχεις τον απόλυτο συνδυασμό. Η Κιμ είναι έγκυος, η Κούρτνεϊ θηλάζει και εγώ είμαι σαν χείμαρρος».

Ο επίλογος -στην πιο απρεπή στιχομυθία που έχει ακουστεί ποτέ σε mainstream αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο- γράφτηκε με τον Μπραντ να δηλώνει: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ από την Αγγλία. Το σενάριο που μου είπες είναι κάτι για το οποίο θα διέσχιζα το σύμπαν. Ενα ατέλειωτο ποτάμι μητρικού γάλακτος και οργασμών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ