Γιατροί: Διώξτε τους χρυσαυγίτες από τα νοσοκομεία - iefimerida.gr

Γιατροί: Διώξτε τους χρυσαυγίτες από τα νοσοκομεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανεπιθύμητα πρόσωπα χαρακτηρίζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί τα μέλη της Χρυσής Αυγής και με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας τους καλούν όλους τους γιατρούς να αποτρέπουν ρατσιστικά φαινόμενα, αλλά και τις κατά περιόδους «επισκέψεις» των μελών του εθνικιστικού κόμματος σε νοσοκομεία. Αφορμή στάθηκε η νέα έφοδος μελών της Χρυσής Αυγής στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ

«Οι επανειλημμένες προσπάθειες των φασιστών να εδραιώσουν την παρουσία τους στο χώρο της Δημόσιας Υγείας της χώρας με τρομοκρατικές εφόδους, ρατσιστικές αιμοδοσίες και ''Ιατρεία'' δε μπορεί και δεν πρέπει να γίνουν ανεκτές από τους Νοσοκομειακούς γιατρούς, τους υγειονομικούς και τους δημοκρατικούς πολίτες.

Ρατσιστικές πρακτικές και μέθοδοι που βρίσκονται από την φύση τους σε πλήρη αντιδιαστολή με την Ιατρική Δεοντολογία και το αναμφισβήτητο δικαίωμα για ισότιμη περίθαλψη όλων των ανθρώπων θα μας βρουν απέναντι τους. Την περίοδο της πλήρους αποσάθρωσης των εργασιακών δικαιωμάτων των νοσοκομειακών, η Χ.Α., το μακρύ χέρι του συστήματος και της εργοδοσίας υπόσχεται ένα μέλλον με ημερομίσθιο 20 ευρώ, απλήρωτη εργασία για τους άνεργους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και φοροαπαλλαγές για το κεφάλαιο».

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος iatropedia.com, η Χρυσή Αυγή έχει χαρακτηριστεί πρόσφατα «ανεπιθύμητη» και από το σωματείο των εργαζομένων του Ευαγγελισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ