Η σύντροφος του Πρωτόπαπα εγκατέλειψε τις σπουδές της για να είναι στο πλευρό του - iefimerida.gr

Η σύντροφος του Πρωτόπαπα εγκατέλειψε τις σπουδές της για να είναι στο πλευρό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμπαραστάτης στις δύσκολες ώρες που περνάει ο Τόμας Πρωτόπαπας είναι η σύντροφός του, Ιωάννα Ζεμπεριλίγκου, που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της (σ.σ. είναι μόλις 20 ετών) η Ιωάννα, με την οποία ο 26χρονος ηθοποιός έχει δεσμό εδώ και 1 1/2 χρόνο, έχει δείξει μεγάλη ωριμότητα και έχει συμπαρασταθεί ουσιαστικά στο δράμα που περνάει ο Τόμας και η οικογένειά του.

Αυτό επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της Μεσημεριανής Μελέτη που επίσης τονίζει ότι η 20χρονη έχει εγκαταλείψει τις σπουδές της στην Καλαμάτα προκειμένου να είναι δίπλα στον αγαπημένο της.

Η κεντρική φωτογραφία είναι από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στα Κουφονήσια. Ενώ άξιο επισήμανσης είναι ότι σε εκείνη αναφερόταν ο Τόμας όταν, πριν λίγο καιρό, δήλωνε «Το βασικό στοιχείο είναι ότι δεν προσπάθησε να αλλάξει κανένα στοιχείο του χαρακτήρα μου και ότι σέβεται ακόμη και τις παραξενιές μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ