Κροίσος ψάχνει νύφη κάτω των 40, αδύνατη και κρεατοφάγο μέσω αγγελίας [εικόνα] - iefimerida.gr

Κροίσος ψάχνει νύφη κάτω των 40, αδύνατη και κρεατοφάγο μέσω αγγελίας [εικόνα]

Κροίσος ψάχνει νύφη κάτω από 40 ετών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βλέποντας ότι δεν τα καταφέρνει μόνος του ο Ινδός πολυεκατομμυριούχος Ντινσάχ Βιμανταλάλ πλήρωσε 15.000 δολάρια προκειμένου να βάλει μια ολοσέλιδη καταχώρηση στους ινδικούς Times μέσω της οποίας ψάχνει για... γυναίκα.

Τι ζητάει ο 69χρονος Ινδός; Μια γυναίκα κάτω των 40 ετών, αδύνατη, χωρίς παιδιά, η οποία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι χορτοφάγος.

«Αν είσαι διαζευγμένη δεν με νοιάζει, αλλά σίγουρα δεν θέλω παιδιά. Δεν θα πρέπει να είσαι μεγαλύτερη από 40 χρόνων και σε παρακαλώ να μην είσαι χορτοφάγος. Εγώ είμαι πολύ μεγαλύτερος από σαράντα, αλλά πολύ νέος στην καρδιά και στο σώμα, και οποιαδήποτε γυναίκα άνω των σαράντα θα δυσκολευόταν να ακολουθήσει τον δραστήριο τρόπο ζωής μου!» αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγγελία του ο 69χρονος κροίσος.

Ο γαμπρός είναι συνταξιούχος, αλλά όπως σημειώνει στην αγγελία, έχει όρεξη για... περιπέτειες. Ο τίτλος της ολοσέλιδης καταχώρησης στους Times τα λέει όλα: «Είναι ένας υπέροχος τύπος. Θες να τον παντρευτείς;»

Στην αγγελία περιγράφει ότι διαθέτει το δικό του ιδιωτικό αεροπλάνο, μια πολυτελή κατοικία στο Μεξικό και έναν στόλο από σκάφη, αυτοκίνητα και μηχανές, ενώ υπερηφανεύεται και για την αστείρευτη ενέργειά του. «Δεν με νοιάζει πόσα χρήματα έχεις ή δεν έχεις. Θα πρέπει να σου αρέσουν οι περιπέτειες και να έχεις όρεξη να ζήσεις μια συναρπαστική ζωή» αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγελία.

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι υποψήφιες άρχισαν να συρρέουν. «Μέσα στην πρώτη βδομάδα από τη δημοσίευση της αγγελίας συνάντησα είκοσι υποψήφιες νύφες, όμως καμία δεν είχε σοβαρές πιθανότητες» σχολίασε ο ίδιος, φανερά απογοητευμένος.

Κροίσος ψάχνει νύφη κάτω των 40, αδύνατη και κρεατοφάγο μέσω αγγελίας [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ