Βόμβα Κοντονή στον ΣΥΡΙΖΑ: Δρίτσας & Κωνσταντοπούλου συντάσσονται με ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή παρά τη γραμμή του κόμματος - iefimerida.gr

Βόμβα Κοντονή στον ΣΥΡΙΖΑ: Δρίτσας & Κωνσταντοπούλου συντάσσονται με ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή παρά τη γραμμή του κόμματος

Βόμβα Κοντονή στον ΣΥΡΙΖΑ: Κωνσταντοπούλου και Δρίτσας συντάσσονται με ΑΝΕΛ και
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μείζον θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ προέκυψε το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο βουλευτής Σταύρος Κοντονής σε αντίθεση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Θοδωρή Δρίτσα -τα άλλα δύο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή που ψήφισαν «ναι»- αρνήθηκε να ψηφίσει στο αίτημα να επανακληθεί για άμεση κατάθεση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Και όχι μόνον αυτό, ο κ. Κοντονής απουσίασε από την καθημερινή ενημέρωση που πραγματοποιούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της κάθε συνεδρίασης της επιτροπής στην οποία προσήλθαν η κυρία Κωνσταντοπούλου και ο κ. Δρίτσας.

Οταν μάλιστα ερωτήθηκε από το iefimerida.gr για ποιο λόγο δεν ακολούθησε τη γραμμή του κόμματός του ο κ. Κοντονής είπε:

Η γραμμή του κόμματος είναι ότι επιφυλασσόμεθα να καλέσουμε, αν χρειαστεί στο μέλλον, τον κ. Βενιζέλο για διευκρινίσεις. Δεν ήταν να ξαναέλθει τώρα αμέσως. Προφανώς η κυρία Κωνσταντοπούλου και ο κ. Δρίτσας πείσθηκαν από τα επιχειρήματα του κυρίου Καπερνάρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τα ίδια επιχειρήματα άλλωστε χρησιμοποίησε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης που ταυτίστηκε στην ψηφοφορία μαζί τους.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κοντονής ψήφισε θετικά στο αίτημα για κατ' αντιπ[αράσταση εξέταση των κυρίων Βενζιέλου και Διώτη, αίτημα που πάντως απορρίφθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ