Χορεύουν από το Λονδίνο έως τη Γλασκώβη για το θάνατο της Θάτσερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Χορεύουν από το Λονδίνο έως τη Γλασκώβη για το θάνατο της Θάτσερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που χάρηκαν στην είδηση του θανάτου της Μάργκαρετ Θάτσερ με αποτέλεσμα, μόλις έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις, να βγουν στους δρόμους και να πανηγυρίζουν με τη συνοδεία σχετικών ασμάτων σε μερικά μακάβρια πάρτι.

Η «Σιδηρά Κυρία» μπορεί να άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στη βρετανική πολιτική σκηνή και όχι μόνο, ωστόσο, με τις ενέργειές της δημιούργησε πάρα πολλούς εχθρούς κυρίως σε εργατικές περιοχές με μεσαία και χαμηλά εισοδήματα.

Ηταν γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ότι πολλοί άνθρωποι περίμεναν με «ανυπομονησία» τη στιγμή που θα αφήσει την τελευταία της πνοή η πρώην πρωθυπουργός της χώρας με αποτέλεσμα να στηθούν αρκετά αυτοσχέδια πάρτι με μπίρες, σαμπάνιες, συναυλίες, συνθήματα κατά της Θάτσερ και της πολιτικής της.

Με ενδιαφέρον αναμένονται τυχόν αντιδράσεις κυρίως στην περιοχή του Λίβερπουλ, με τους οπαδούς της θρυλικής ομάδας να έχουν μια έχθρα 23 ετών με τη Μάργκαρετ Θάτσερ, αλλά και η αντίδρασή τους στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ