Γύρισαν την... πλάτη στη «Σιδηρά Κυρία» οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ - iefimerida.gr

Γύρισαν την... πλάτη στη «Σιδηρά Κυρία» οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ

Γύρισαν την... πλάτη στη «Σιδηρά Κυρία» οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα ομαδικά αθλήματα συνηθίζεται, όταν φεύγει από τη ζωή ένα γνωστό πρόσωπο του αθλητισμού ή της πολιτικής, πόσο μάλλον ένας πρώην πρωθυπουργός, να τηρείται ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του νεκρού.

Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν οι αρχές και στην Αγγλία, το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν έγινε γνωστός ο θάνατος της πρώην πρωθυπουργού Μάργκαρετ Θάτσερ.

Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο: τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και των υπόλοιπων κατηγοριών που δεν θέλουν ούτε να «ακούν» το όνομα της «Σιδηράς Κυρίας», εξαιτίας των... προηγούμενων που έχουν.

Την πρώτη άρνηση την έδωσαν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι που αγωνίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς βέβαια κάποια αναφορά στη βαρόνη Μάργκαρετ Θάτσερ.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει βέβαια, την απόφαση της Θάτσερ να αποκλείσει τις αγγλικές ομάδες για μια πενταετία, μετά την τραγωδία του Χέιζελ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ