Αυτοί είναι οι δύο ποδοσφαιριστές του θανατηφόρου τροχαίου της Αναβύσσου [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι δύο ποδοσφαιριστές του θανατηφόρου τροχαίου της Αναβύσσου [εικόνες]

Αυτοί είναι οι δύο ποδοσφαιριστές του τροχαίου της Αναβύσσου [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Ρόδου, στον αδελφό του και έναν συμπαίκτη του οι οποίοι ενεπλάκησαν στο φοβερό τροχαίο που συνέβη το πρωί της Τρίτης στη λεωφόρο Αναβύσσου και είχε σαν αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο δύο από τα τρία παιδιά και να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά, το τρίτο.

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο αδελφός του 28χρονου ποδοσφαιριστή Ευτύχη Τζιβιλόγλου, ο 29χρονος Γιάννης. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, άρχισε να κάνει ζιγκ-ζαγκ στο δρόμο και σφηνώθηκε με ταχύτητα σε μια κολόνα. Η σύγκρουση ήταν μοιραία για τον οδηγό και τον νεαρό που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, τον 20χρονο ποδοσφαιριστή Φίλιππο Δελαπόρτα.

Αμέσως ο 28χρονος που ήταν στη θέση του συνοδηγού κάλεσε το ΕΚΑΒ ωστόσο όταν έφτασαν οι διασώστες δεν μπορούσαν να απεγκλωβίσουν τους άλλους δυο νεαρούς με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Ολοι τους μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας το οποίο εφημερεύει, ωστόσο για τα 2 παλικάρια ήταν ήδη αργά. Ευτυχώς ο 28χρονος Ευτύχης, που σώθηκε από θαύμα δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν έρθει από τη Ρόδο με την αποστολή της ομάδας που αγωνίζονται, δηλαδή του Φοίβου Κρεμαστής με σκοπό να ταξιδέψουν προς την Ικαρία όπου αύριο είχαν αγώνα.

O νεκρός ποδοσφαιριστής Φίλιππος Δελαπόρτας

O τραυματίας ποδοσφαιριστής Ευτύχης Τζιβιλόγλου

Φωτογραφίες: Φοίβος Κρεμαστής Ρόδου - Χρήστος Καταξένος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ