ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δοθούν οι τράπεζες στους δανειστές – ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο γκάφες από τα φυντάνια της Συγγρού - iefimerida.gr

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δοθούν οι τράπεζες στους δανειστές – ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο γκάφες από τα φυντάνια της Συγγρού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ένταση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η πρωινή συνέντευξη του Δημήτρη Παπαδημούλη σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος δήλωσε αναφορικά με τις τράπεζες ότι «όποιος βάζει τα λεφτά, πρέπει να έχει και τα κλειδιά» δημιουργώντας εκνευρισμό στη Συγγρού.

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε ανακοίνωσή του, απαντά σε υψηλούς τόνους αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους Ελληνες καταθέτες και απαιτεί να δοθούν χάρισμα στους δανειστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην προσπάθειά του να τρομοκρατήσει, για μία ακόμη φορά, τους Έλληνες καταθέτες, ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος Παπαδημούλη, απαιτεί απροκάλυπτα οι ελληνικές τράπεζες να δοθούν χάρισμα στους δανειστές!

Μιλώντας στο ρ/σ ALPHA, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει για τις τράπεζες: "Για εμάς, όποιος βάζει τα λεφτά, πρέπει να έχει και τα κλειδιά".

Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατάλαβαν πόσο κακό έκαναν στην Κύπρο!

Το σχέδιο του κ. Τσίπρα είναι ένα: Να τρομοκρατήσει τους πολίτες, για να αποσύρουν τις καταθέσεις τους, ώστε να καταρρεύσει η οικονομία, για να μπορεί να πανηγυρίζει μετά πάνω στα ερείπια και να οδηγήσει τη χώρα στη αγαπημένη του δραχμή μήπως και προλάβει τον κ. Αλαβάνο.

Αυτό δεν θα του το επιτρέψει ούτε ο ελληνικός λαός, ούτε η κυβέρνηση.

Περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να απαντήσει άμεσα εάν ταυτίζεται με τις δηλώσεις του Κοινοβουλευτικού του Εκπροσώπου. Αν όχι, τότε η διαγραφή του κ. Παπαδημούλη είναι η μόνη έντιμη απάντηση».

Από την πλευρά της η Κουμουνδούρου τονίζει ότι το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ κάνει συνεχώς «γκάφες» και δεν αντιλαμβάνονται τη σημασία του δημόσιου ελέγχου του τραπεζικού συστήματος.

Αναλυτικά :

«Οσες γκάφες κι αν κάνουν, τα επικοινωνιακά φυντάνια της ΝΔ συνεχίζουν ακάθεκτα. Εδώ δεν μπορούν να κατανοήσουν τις καταστροφικές επιπτώσεις του μνημονίου, θα μπορέσουν άραγε να αντιληφθούν τη σημασία του δημόσιου ελέγχου του τραπεζικού συστήματος για την ανόρθωση της οικονομίας και την ανάπτυξη;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ