Στον εισαγγελέα ως ύποπτος κλήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για τους «στημένους» διαιτητές - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα ως ύποπτος κλήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για τους «στημένους» διαιτητές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταθέτει εντός των ημερών ως ύποπτος για την υπόθεση με τους στημένους πίνακες διαιτησίας ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, με την ίδιο να υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια «καλοστημένη σκευωρία που σύντομα θα ξεσκεπαστεί».

Εκτός του κ. Σαρρή, για την ίδια υπόθεση έχουν κληθεί να καταθέσουν ως ύποπτοι, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Θανάσης Μπριάκος, ο υπεύθυνος ορισμού Σούπερ Λίγκα Γιώργο Δούρος και ο νομικός εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Θόδωρος Κουρίδης αναφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ», τα οποία επικαλούνται παράλληλα πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες δεν αποκλείεται να ασκηθεί δίωξη για σύσταση συμμορίας και ως περιοριστικό μέτρο να απαγορευθεί η έξοδός τους από τη χώρα.

Στην ΕΠΟ έχει σημάνει συναγερμός και σχεδιάζουν τις κινήσεις τους σε περίπτωση που η δικαιοσύνη προχωρήσει σε άσκηση διώξεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ