Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος στην παράσταση «Λόγια του Αέρα» στο Μικρό Παλλάς - iefimerida.gr

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος στην παράσταση «Λόγια του Αέρα» στο Μικρό Παλλάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος μαζί με την Ορχήστρα του Δρόμου, έρχονται στη σκηνή του Μικρού Παλλάς για τις Τρίτες 16, 23 & 30Απριλίου. Μαζί τους η Αγγελική Τουμπανάκη και οι «Melios Balkana Mama»

Τρεις μοναδικές παραστάσεις με τραγούδια και ορχηστρικές μουσικές οι οποίες έχουν πλαισιώσει ιστορίες για τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, ως κιθαρίστας έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες όπως με τον Μάνο Χατζιδάκι και το Διονύση Σαββόπουλο, ενώ και ως συνθέτης μουσικής και τραγουδιών μπήκε στην ουσία της μελωδικής μουσικής και εξελίχθηκε σ' έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς του.

Από τα 90's έως σήμερα έχει υπογράψει πολλά σημαντικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα κομμάτια της εποχής μας όπως: «Με τα μάτια κλειστά», «Να 'χα δυο ζωές», «Λευκό μου γιασεμί», "Summertime in Prague", «Ενός λεπτού φιλί» κ.ά.

Η Αγγελική Τουμπανάκη, από την πλευρά της είναι μια περφόρμερ με εξαιρετική μεσογειακή φωνή και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, ενώ είναι και η δημιουργός των «Buzz Bastardz».

Σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο παρουσιάζουν καινούργια τραγούδια αλλά και παλιά τραγούδια μέσα από μια διαφορετική και πιο σύγχρονη οπτική.

Oι MELIOS BALKANA MAMA είναι μια 8μελής μουσική παρέα, με επιρροές από τον βαλκανικό ήχο χάλκινων πνευστών που έχει να επιδείξει ζωηρές διασκευές και εντυπωσιακές μουσικές εμπνεύσεις.

Το συγκρότημα θα παρουσιάσει τραγούδια απ' τον πρώτο προσωπικό τους δίσκο, καθώς και τα τραγούδια του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και μαζί με την Ορχήστρα του Δρόμου δημιουργούν ένα μοναδικό μουσικό σχήμα.

Την εντυπωσιακή αυτή παράσταση σκηνοθετεί ο συνεργάτης του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και καταξιωμένος σκηνοθέτης Κώστας Καπάκας, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει τις βραβευμένες Peppermint, Uranya, Magic Hour.

Παραγωγή: CANTINI - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

Τιμή εισιτηρίου: 17 €

Προπώληση:
Μικρό Παλλάς, Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου, Τηλέφωνο: 210 3210025
Με πιστωτική κάρτα: 210 8938100
Μέσω Internet: www.ellthea.gr και www.tickehour.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ