Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το φιλικό προς τιμή του Νίκου Γκάλη - iefimerida.gr

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το φιλικό προς τιμή του Νίκου Γκάλη

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το φιλικό προς τιμή του Γκάλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε διάστημα τριών ημερών, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου προς τιμή του Νίκου Γκάλη στο «Αλεξάνδρειο», όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Αρης.

Το «παρών» στο φιλικό προς τιμή του «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ θα δώσουν παλιοί αστέρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Αλεξάντερ Βολκόφ, Ντίνο Ράτζα, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ντίνο Μενεγκίν και άλλοι πρώην άσοι που τέθηκαν αντιμέτωποι στην καριέρα τους με τον Νίκο Γκάλη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης: «Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια της τιμητικής εκδήλωσης του Νίκου Γκάλη που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο εξαντλήθηκαν.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τους φιλάθλους που έσπευσαν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους και θα γεμίσουν το γήπεδο, προκειμένου να τιμήσουν τον μεγάλο Έλληνα αθλητή, Νίκο Γκάλη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης φιλικός αγώνας Νίκος Γκάλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ