Παράνομα πορνό κατεβάζουν στο Βατικανό - iefimerida.gr

Παράνομα πορνό κατεβάζουν στο Βατικανό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πoιο είναι άραγε το μεγαλύτερο αμάρτημα στην είδηση ότι στο Βατικανό κατεβάζουν πορνό; Οτι καταπατούν την εντολή «ου κλέψεις», αφού ως γνωστόν η πειρατεία θεωρείται κλοπή ή ότι βλέπουν ταινίες... αμφιβόλου ηθικής;

Οπως και να 'χει, η είδηση που δημοσίευσε η ιστοσελίδα torrentfreak δείχνει ότι οι κάτοικοι του «ιερού» κρατιδίου του καθολικισμού δεν είναι και τόσο... σινεφίλ στις επιλογές των ταινιών που κατεβάζουν στον υπολογιστή τους.

Ανάμεσα στα επεισόδια τηλεοπτικών σειρών που είναι αρκετά δημοφιλή στους μόλις 800 κατοίκους του Βατικανού, μπορεί κανείς να βρει και πιο ιδιαίτερα γούστα. Ταινίες που δεν διακρίνονται για την υπόθεσή τους. Ή αλλιώς πορνό.

Γεγονός που αν μη τι άλλο δεν βοηθά στη βελτίωση του ήδη βεβαρημένου για θέματα ηθικής προφίλ του κρατιδίου. Τουλάχιστον, στο Βατικανό φαίνεται πως δεν είναι φαν των blockbusters του Χόλιγουντ. Στη σχετική λίστα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα, υπάρχουν μόνο τρεις «αμερικανικές». Ανάμεσά τους το ρομαντικό Love Actually. Αραγε τι να λέει ο καινούργιος Πάπας για το θέμα;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ