Έρχεται το νέο Samsung Galaxy Win - Ανακοινώθηκε επίσημα η κυκλοφορία του - iefimerida.gr

Έρχεται το νέο Samsung Galaxy Win - Ανακοινώθηκε επίσημα η κυκλοφορία του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα καινούριο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια της Samsung, αφού πρόσφατα η Κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία ενός νέου smartphone, του Galaxy Win.

Αρχικά η συγκεκριμένη συσκευή είχε ανακοινωθεί πριν λίγες μέρες μόνο για κυκλοφορία στην Κίνα, όμως τελικά θα κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο.

Το νέο Samsung Galaxy Win έχει οθόνη WVGA TFT LCD 4,7 ιντσών με ανάλυση 800x480, τετραπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,2GHz, 1GB μνήμης RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD και κάμερα 5 megapixel, ενώ διαθέτει και μπαταρία 2000mAh, επιλογή για dualSIM και λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean.

Το design της νέας συσκευής θα κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με τα προηγούμενα μοντέλα, ωστόσο η ημερομηνία κυκλοφορίας του αλλά και η τιμή του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ