Το δημοτικό συμβούλιο της Τρίπολης ζήτησε να κηρυχθεί η πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - iefimerida.gr

Το δημοτικό συμβούλιο της Τρίπολης ζήτησε να κηρυχθεί η πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για περισσότερο από δύο μήνες παραμένουν τα σκουπίδια στους δρόμους της Τρίπολης καθώς δεν έχει ενεργοποιηθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την μεταφορά τω σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ της Φυλής στην Αττική, γεγονός που οδήγησε το δημοτικό συμβούλιο στο να κηρυχθεί της η πόλης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η απόφαση θα σταλεί σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και από εκεί στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έτσι ώστε να επικυρωθεί. Στην συνέχεια θα αδειοδοτηθεί σταθμός μεταφόρτωσης, καθώς τα απορρίμματα θα πρέπει να στέλνονται στην Αττική.

Η διαδικασία αποκομιδής είχε αρχίσει αλλά διακόπηκε λόγω του ότι δεν και αυτά φορτώθηκαν σε κοντέινερ δεν μπορούσαν να παραφορτωθούν επειδή δεν υπήρχε στην περιοχή αδειοδοτημένος σταθμός μεταφόρτωσης.

Ανάλογο πρόβλημα υπάρχει και στην Ερμιονίδα, όπου κει εκεί η γραφειοκρατεία εμποδίζει την ενεργοποίηση σταθμού μεταφόρτωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ