Προσοχή-Πουλάνε νυφίτσες γεμάτες με στεροειδή αντί για κανίς [βίντεο] - iefimerida.gr

Προσοχή-Πουλάνε νυφίτσες γεμάτες με στεροειδή αντί για κανίς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επικίνδυνες νυφίτσες γεμάτες στεροειδή -αντί για κανίς- πουλάνε επιτήδειοι έμποροι σε ανυποψίαστους αγοραστές. Ένας ακόμη αστικός μύθος που επιβεβαιώνεται.

Δυο καθαρόαιμα κανίς έναντι μόλις 150 δολαρίων το ένα (σ.σ. ενώ η κανονική τιμή τους ανέρχεται σε 1.000 δολάρια) νόμιζε ότι αγόρασε ο 46χρονος Αργεντινός. Μέχρι που ο κτηνίατρος του αποκάλυψε πως πρόκειται για δυο τεράστιες νυφίτσες τις οποίες έχουν μακιγιάρει και χτενίσει για να μοιάζουν με σκυλιά. Εξηγώντας του ότι το αφύσικο μέγεθός τους οφείλεται στα στεροειδή που τους έχουν δώσει από τότε που γεννήθηκαν.

Η συγκεκριμένη είδηση, την οποία αναπαρήγαγαν όλα τα μίντια της χώρας, έγινε αφορμή για να έρθει στην δημοσιότητα η συγκεκριμένη «κομπίνα», που -μέχρι τώρα- όλοι πίστευαν ότι πρόκειται για αστικό μύθο.

Σταδιακά ήρθαν στο φως αντίστοιχες περιπτώσεις, με τις αρχές να εξηγούν ότι το πρόβλημα είναι η ευπιστία των καταναλωτών ότι μπορούν να βρουν σκύλο σε αυτή την τιμή. Ξεχνώντας ότι, αντίστοιχα, η τιμή μιας νυφίτσας είναι μόλις 75 δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αργεντινή Huffington Post Daily Mail νυφίτσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ