«Πήρα μαριχουάνα για την αϋπνία μου και κατέληξα να έχω 'οπερετικές' παραισθήσεις», δηλώνει διάσημη σταρ - iefimerida.gr

«Πήρα μαριχουάνα για την αϋπνία μου και κατέληξα να έχω 'οπερετικές' παραισθήσεις», δηλώνει διάσημη σταρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την εμπειρία της από την «θεραπεία» με μαριχουάνα που της σύστησε ο γιατρός της μίλησε η Ρέιτσελ Μακάνταμς στο σόου του Τζίμι Κίμελ.

«Καθώς μιλούσα του είπα ότι δυσκολεύομαι πολύ να κοιμηθώ. Οπότε μου είπε ότι είχε κάτι για μένα, με πήγε στο πίσω δωμάτιο και μου έδωσε ένα μικρό μπουκάλι χωρίς ετικέτα που είχε μέσα μια πρασινωπή ουσία. Όταν το μύρισα, κατάλαβα ότι ήταν μαριχουάνα. Οπότε του είπα 'Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ θέλω να κοιμηθώ, όχι να κάνω κεφάλι'. Τελικά το πήρα μαζί μου, έβαλα μια μικρή σταγόνα στην άκρη του κουταλιού, βούρτσισα τα δόντια μου και έπεσα για ύπνο. Τότε ξεκίνησαν όλα».

Αυτό δήλωσε η 34χρονη σταρ (που μόλις χώρισε από τον Μάικλ Σιν) στον Τζίμι Κίμελ, προσθέτοντας «Το μυαλό μου ξέφυγε εντελώς. Άρχισα να έχω παραισθήσεις. Καθόμουν στο κρεβάτι, τον έβριζα και νόμιζα ότι θα τρελαθώ γιατί -επί πέντε ώρες- ήμουν σίγουρη ότι είναι ένας τύπος δίπλα μου που τραγουδάει όπερα. Δεν έκλεισα μάτι όλη την νύχτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ