Αγρια συμπλοκή Χρυσαυγιτών με αντιεξουσιαστές στην Πάτρα - iefimerida.gr

Αγρια συμπλοκή Χρυσαυγιτών με αντιεξουσιαστές στην Πάτρα

Αγρια συμπλοκή Χρυσαυγιτών - αντιεξουσιαστών στην Πάτρα - Θάλαμος αερίων από τα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια συμπλοκή μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Πάτρας. Αμεση ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας η οποία έκανε ρίψη χημικών.

Σύμφωνα με το Thebest, στις 10 το βράδυ της Δευτέρας Χρυσαυγίτες και αντιεξουσιαστές έπαιξαν πετροπόλεμο στο κέντρο της Πάτρας.

Αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να απωθήσουν τους αναρχικούς και τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων μετατρέποντας το κέντρο της πόλης σε θάλαμο αερίων. Την ατμόσφαιρα επιβάρυνε και το γεγονός ότι πολλοί κάδοι απορριμάτων παραδόθηκαν στις φλόγες.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, στη συνέχεια οι αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στην κατάληψη του Μαραγκοπουλείου και τα μέλη της Χρυσής Αυγής κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Υψηλών Αλωνιών.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται παρατεταγμένες τόσο έξω από την κατάληψη, όσο και έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα, προφανώς για να αποτρέψουν έφοδο των αντιεξουσιαστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ