Δωρεάν συναλλαγές στο διευρυμένο δίκτυο της τράπεζας Πειραιώς - iefimerida.gr

Δωρεάν συναλλαγές στο διευρυμένο δίκτυο της τράπεζας Πειραιώς

Δωρεάν συναλλαγές στο διευρυμένο δίκτυο της τράπεζας Πειραιώς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς προμήθειες και έξοδα θα κάνουν από εδώ και στο εξής όλες τις μεταφορές κεφαλαίων και τις πληρωμές καρτών τους οι πελάτες του πλέον διευρυμένου δικτύου του τραπεζικού ομίλου Πειραιώς, μετά και την απορρόφηση των κυπριακών τραπεζών.

Οπως αναφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στη σχετική ανακοίνωσή της «η τράπεζα Πειραιώς μετά την απορρόφηση των καταστημάτων στην Ελλάδα της Τράπεζας Κύπρου, της Cyprus Popular Bank (CPB) και της Ελληνικής Τράπεζας και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του συναλλακτικού κοινού, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 08/04/2013, όλες οι μεταφορές κεφαλαίων ανάμεσα σε λογαριασμούς που τηρούνται στα Καταστήματα των παραπάνω δικτύων καθώς και οι πληρωμές καρτών έκδοσης τους, θα διενεργούνται από τα καταστήματα και τα ηλεκτρονικά δίκτυα των παραπάνω τραπεζών χωρίς προμήθειες και έξοδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ