Απίστευτο: Ιστότοπος πανηγυρίζει για το θάνατο της Θάτσερ [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ιστότοπος πανηγυρίζει για το θάνατο της Θάτσερ [εικόνα]

Βρετανικό σάιτ πανηγυρίζει για το θάνατο της Θάτσερ: Ναι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από ό,τι φαίνεται δεν λυπήθηκαν όλοι με το θάνατο της πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ. Ο βρετανικός ιστότοπος «Ακόμη να πεθάνει η Θάτσερ;» ήδη έχει αλλάξει την πρώτη του σελίδα, κατεβάζοντας τα πάντα και γράφοντας ένα τεράστιο, μεγαλοπρεπές «Ναι».

Συγκεκριμένα, η βρετανική ιστοσελίδα Ιsthatcherdeadyet.co.uk ανέβασε, λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό πως η πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας πέθανε, ένα τεράστιο «Ναι» το οποίο συνοδεύει η λεζάντα: «Είναι οριστικό, η Θάτσερ πέθανε. Η κυρία δεν επιστρέφει».

H βρετανική ιστοσελίδα, η οποία από μόνη της σημειώνει εμφανέστατα πάνω δεξιά, πως είναι μισητή από τη Daily Mail, ρωτάει τους αναγνώστες της πώς θα πανηγυρίσουν το θάνατο της Μάργκαρετ Θάτσερ, ενώ προτείνει και μερικά τραγούδια ειδικά για την περίσταση...

Απίστευτο: Ιστότοπος πανηγυρίζει για το θάνατο της Θάτσερ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ