Απίστευτη γκάφα σε τουρκική σαπουνόπερα – Ξέχασαν να βάλουν τα ειδικά εφέ [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτη γκάφα σε τουρκική σαπουνόπερα – Ξέχασαν να βάλουν τα ειδικά εφέ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλή κουβέντα έχει γίνει για τις τουρκικές σαπουνόπερες τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, η μόνη κοινή παραδοχή είναι πως, όπως όλες οι σαπουνόπερες είναι σχετικά κακογυρισμένες και έχουν πολλά λάθη και γκάφες.

Ενα επεισόδιο της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς «Küçük Kiyamet» πήγε εντελώς στραβά, καθώς οι συντελεστές του σε μια δραματική σκηνή που απεικόνιζε την Κόλαση τα έκαναν μαντάρα με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Παρακολουθώντας το επεισόδιο διακρίνουμε ένα νεαρό να βρίσκεται σε μια δραμaτική στιγμή στην Κόλαση και να συνομιλεί με τον πατέρα του, ωστόσο, στο 0:37 κάτι πήγε λάθος, καθώς αντί για το σκηνικό με τις φωτιές και τους διαβόλους εμφανίζεται το μπλε πανί που χρησιμοποιείται στα γυρίσματα και μετά πάνω σε αυτό τοποθετούνται ηλεκτρονικά τα ειδικά εφέ.

Η πιο αστεία στιγμή είναι όταν εμφανίζονται οι δύο ηθοποιοί που προσποιούνται τους δαίμονες με τις ειδικές πράσινες φόρμες τους να βασανίζουν έναν γέρο άνθρωπο μέσα στις αόρατες φλόγες της κολάσεως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ