Σισέ: Έχω δεχθεί ρατσιστική επίθεση σε δύο ελληνικά γήπεδα - iefimerida.gr

Σισέ: Έχω δεχθεί ρατσιστική επίθεση σε δύο ελληνικά γήπεδα

Σισέ: Έχω δεχθεί ρατσιστική επίθεση σε δύο ελληνικά γήπεδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκαλυπτικός ήταν για μια ακόμα φορά ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής Τζιμπρίλ Σισέ σε συνέντευξη που έδωσε σε ελληνικό περιοδικό.

Ο επιθετικός που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους του «τριφυλλιού», μίλησε για την αγάπη του για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα ρατσιστικά φαινόμενα που συνάντησε στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Σισέ δηλώνει με σιγουριά στο Esquire, ότι θα γύριζε και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα, ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα, γιατί αγάπησε την Ελλάδα και τον κόσμο της παρά τα... χίλια στραβά της.

Σισέ: Έχω δεχθεί ρατσιστική επίθεση σε δύο ελληνικά γήπεδα | iefimerida.gr 0

Παράλληλα, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί στα ελληνικά γήπεδα: «Έχω δεχθεί ρατσιστική επίθεση στην Ελλάδα. Δεν είναι ρατσιστές οι Έλληνες! Βλάκες υπάρχουν παντού», τόνισε συμπληρώνοντας πως τα μόνα γήπεδα που αντιμετώπισε «προβλήματα» ήταν το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ