Ο εισαγγελέας που θα εξιχνιάσει το σκάνδαλο των κυπριακών καταθέσεων, ανέστειλε δίωξη σε βάρος του γιου του! - iefimerida.gr

Ο εισαγγελέας που θα εξιχνιάσει το σκάνδαλο των κυπριακών καταθέσεων, ανέστειλε δίωξη σε βάρος του γιου του!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πέτρος Κληρίδης, γενικός εισαγγελέας, πέτυχε αναστολή της ποινικής δίωξης σε βάρος του γιού του αποκαλύπτει το Εθνος, προκαλώντας αναστάτωση σε Κύπρο και Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που αναπαράγει και ο Φιλελεύθερος, ο γιος του κ. Κληρίδη κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς τον Ιούνιο του 2011 βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλης, με ανασταλείσα άδεια κυκλοφορίας και χωρίς Πιστοποιητικό Καταλληλότητας Οχήματος.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ο γενικός εισαγγελέας, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, με επιστολή του προς το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας στις 29/11/2011, καταχώρησε αναστολή ποινικής δίωξης, απαλλάσσοντας από τις κατηγορίες το γιο του. Η ποινική υπόθεση που καταχωρήθηκε στο δικαστήριο εναντίον του Χριστόδουλου Κληρίδη, 34 χρονών από την Λευκωσία, φέρει τον αριθμό καταχώρισης 40557/11.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ