H μάχη στο Game of Thrones αρχίζει ξανά: Τι είδαμε στο επεισόδιο «Dark wings, Dark words» [βίντεο] - iefimerida.gr

H μάχη στο Game of Thrones αρχίζει ξανά: Τι είδαμε στο επεισόδιο «Dark wings, Dark words» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Game of Thrones επιστρέφει ξανά με πολεμική όψη στο δεύτερο επεισόδιο μετά τη νηνεμία της περασμένης εβδομάδας για να μας επαναφέρει σε δολοπλοκίες, μάχες και αρκετούς καινούριους χαρακτήρες.

Στο δεύτερο επεισόδιο της 3ης σεζον με τίτλο «Dark Wings, Dark words» Έρχονται νέοι χαρακτήρες, νέες συγκρούσεις, και ένα μεθυστικό μείγμα από ξιφομαχίες, βασανιστήρια και ίντριγκες. Με άλλα λόγια, ότι αγαπήσαμε τόσο στα βιβλία ήρθε στη μεγάλη οθόνη με το καινούριο αυτό επεισόδιο.

Μπορεί να μην έχασε αυτή τη φορά κανείς το κεφάλι του ή βασιλεία του, ούτε είχε την ένταση της δεύτερης σεζον, ωστόσο πρόκειται για ένα σημαντικό επεισόδιο,κυρίως για τους νέους χαρακτήρες που επιτέλους εμφανίζονται, όπως οι Jojen και Meera Reeds που τους περιμέναμε από την προηγούμενη σεζον.

Στο Κινγκς Λάντινγκ έχουμε μια καλύτερη αίσθηση του παιχνιδιού της νεαρής Ταιρέλ και το παιχνίδι που παίζει για τη διεκδίκηση του θρόνου, σίγουρα καλύτερα από ότι έκαναν οι Σταρκ μέχρι τώρα. Η Μάρτζερι, αναζητά επίσης για εξουσία, όμως δεν είναι τόσο σκληρή και αιμοδιψής όσο οι Λάνιστερ. Παράλληλα η Σάνσα γνωρίζει τη Λαίδη Ολίνα τη Βασίλισσα των Αγκαθιών, η οποία της ζητάει να της αποκαλύψει τα πάντα για τον νεαρό Τζοφρι.

Παράλληλα γνωρίζουμε τον Thoros του Myr, έναν Κόκκινο ιερέα σε στύλ μαχητή Ρομπέν των Δασών που μάχεται για την ελευθερία, μαζί με την Αδελφότητα Χωρίς σημαίες, μία ομάδα παρανόμων και ανταρτών υπό την ηγεσία του Thoros και του Beric Dondarrion, τους οποίους ο Νεντ Σταρκ είχε στείλει στο βουνό στην πρώτη Σεζον για να συλλάβουν τον Γκρέγκορ Κλεγκαν

Παράλληλα στο στρατό του Βορρά, η Κάτελυν μαθαίνει ότι ο πατέρας της, Άρχοντας Τούλι του Ρ'ιβεραν έχει πεθάνει και αναγκάζεται να σταματήσει την εκστρατεία του γιου της για να παρευρεθεί στην κηδεία.

Επίσης σ' αυτό το επεισόδιο ξαναβλέπουμε και την αγαπημένη μας Άρια,η οποία μαζί με τους Τζέντρι και Χοτ Παι συνελήφθησαν από την Αδελφότητα και κρατούνται αιχμάλωτοι,λίγο μετά τη διαφυγή τους από το Χάρενχαλ.

Ο Τζέιμι Λάνιστερ, κατευθύνεται προς το Κινγκς Λάντινγκ μαζί με τη Μπριεν του Ταρθ την οποία χλευάζει καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους και εκείνη δείχνει Ιώβια υπομονή, ωστόσο οι άμυνες της (και τα νεύρα της) κάποια στιγμή σπάνε και αρπάζει το σπαθί, προσφέροντάς μας μία απολαυστική ξιφομαχία με τον δεμένο Λάνιστερ.

Για κακή του τύχη ωστόσο εντοπίζονται από τους άνδρες του Ρόουζ Μπόλτον και συλλαμβάνονται και πάλι.

Τέλος έχουμε τον Θίον Γρκέιτζοϊ ο οποίος βασανίζεται σε ένα άγνωστο μπουντρούμι. Ότι απερισκεψίες κι αν έχει κάνει το θέαμα παραμένει ανατριχιαστικό.

Το επεισόδιο είχε επίσης και λίγο Τζον Σνόου αλλά και Σαμ Τάρλι πέρα ​​από το Τείχος. Οι στιγμές ήταν σύντομες αλλά αρκετές για να δούμε και την εξέλιξη της δικής τους ιστορίας

Το επεισόδιο ήταν σε ένα βαθμό προσπάθεια υπενθύμισης των παλιών χαρακτήρων αλλά και εισαγωγής των καινούριων ενώ είχε αρκετές συγκρούσεις σπρώχνοντας την ιστορία. Οι δύο σκηνές με τον Τζόφρι ήταν επίσης εξαιρετικές, με το νεαρό βασιλιά να αψηφά ξανά τη Σερσέι και να ερωτεύεται σιγά σιγά τη Μάρτζερι, η οποία αποδεικνύεται ένας πονηρός πολιτικός, και παίζει το παιχνίδι αρκετά έξυπνα.

Ωστόσο για όσους δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία τα ερωτηματικά είναι ακόμη πολλά, όπως το ποιοι είναι αυτοί ου συνέλαβαν την Άρια και για ποιον πολεμάνε και τι θα συμβεί αν η Μπριεν επιστρέψει τον Τζέιμι Λάνιστερ στον πατέρα του, τι παιχνίδι παίζει η Μάρτζερι και πόσο πρέπει τελικά να εμπιστεύεται τη νεαρή Σάνσα; Περιμένουμε λοιπόν εναγωνίως το επόμενο επεισόδιο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ