Globe and Mail: Μπουτάρης, ο Ελληνας ήρωας με τα τατουάζ - iefimerida.gr

Globe and Mail: Μπουτάρης, ο Ελληνας ήρωας με τα τατουάζ

Globe and Mail: Μπουτάρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφιέρωμα στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, έκανε η καναδική εφημερίδα «Globe and Mail». Μάλιστα τον έκανε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ με τίτλο ο «ήρωας, δήμαρχος με τα... τατουάζ».

Ο συντάκτης του άρθρου αναφέρει πως ο Γιάννης Μπουτάρης είναι ένας «μανιώδης καπνιστής με τατουάζ και χρυσά κοσμήματα». Αναφέρει πως είναι πρώην μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος και αν η δική του ζωή διακρίνεται από μία απίστευτη ακαταστασία, ωστόσο έχει βάλει στόχο να γίνει ο σωτήρας της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα η καναδική εφημερίδα αναφέρει πως ο Γιάννης Μπουτάρης πάει κόντρα στο κατεστημένο και τα αποτελέσματα φαίνονται. Πέρυσι, επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη 50.000 Τούρκοι και αντίστοιχος αριθμός Ισραηλινών, επισημαίνεται, ενώ οργανώθηκε το Gay Pride, για το οποίο ο δήμαρχος «κέρδισε» μια μήνυση από τη Νεολαία της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ