Skoda Superb: Ανανεωμένο (ελαφρώς), άνετο και ασφαλές - iefimerida.gr

Skoda Superb: Ανανεωμένο (ελαφρώς), άνετο και ασφαλές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ανανεωμένο Skoda Superb θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη προς τα μέσα του καλοκαιριού, ενώ η επίσημη πρεμιέρα του θα γίνει στην Άπω Ανατολή. Πιο συγκριμένα στη Σαγκάη και την έκθεσή της, μιας και είναι γνωστό ότι οι Κινέζοι αρέσκονται ιδιαίτερα σε αμαξώματα σαν κι αυτά του Superb.

Στα μεγάλα σεντάν δηλαδή, ενώ στη δεύτερη περίοδο της ζωής του το κορυφαίο Skoda θα έχει ένα διαφοροποιημένο εμπρός μέρος, που έχει προσαρμοστεί στο τελευταίο look της μάρκας. Ανάλογη είναι και η λογική των αλλαγών στο πίσω μέρος, όπου το χαρακτηριστικό C στα πίσω φώτα όταν αυτά είναι αναμμένα, θα δημιουργείται πλέον από τρεις γραμμές από LED. Παράλληλα διαθέσιμα είναι και LED φώτα ημέρας σε συνδυασμό με προβολείς bi-xenon.

Στο εσωτερικό οι τροποποιήσεις περιορίζονται στα σημεία, ο εξοπλισμός έχει εμπλουτιστεί με ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας, ενώ σε ότι αφορά τους κινητήρες όλοι οι diesel, καθώς και ο 1.4 TSI των 125 ίππων έχουν πλέον στάνταρ συστήματα start stop και ανάκτησης ενέργειας. Οι χώροι τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές δεν έχουν αλλάξει κι έτσι με 595 λίτρα χωρητικότητα (στέισον 633) το πορτμπαγκάζ του Skoda Superb παραμένει από τα μεγαλύτερα διαθέσιμα γενικώς.

Skoda Superb: Ανανεωμένο (ελαφρώς), άνετο και ασφαλές | iefimerida.gr 0
Skoda Superb: Ανανεωμένο (ελαφρώς), άνετο και ασφαλές | iefimerida.gr 1
Skoda Superb: Ανανεωμένο (ελαφρώς), άνετο και ασφαλές | iefimerida.gr 2
Skoda Superb: Ανανεωμένο (ελαφρώς), άνετο και ασφαλές | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ