«Αισθάνθηκα σαν τη Βλαχοπούλου που προσπαθούσε να χορέψει στο χαρέμι», δηλώνει για την τούμπα της η Πέμυ Ζούνη [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αισθάνθηκα σαν τη Βλαχοπούλου που προσπαθούσε να χορέψει στο χαρέμι», δηλώνει για την τούμπα της η Πέμυ Ζούνη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πρόσφατο ατύχημά της στην πασαρέλα μίλησε η Πέμυ Ζούνη που βρέθηκε καλεσμένη στο «Μες στην καλή χαρά».

«Ανέβηκα με χαρακτηριστική άνεση. Ο Δημήτρης Στρέπτος μου είχε κάνει ένα κουστούμι στην παράσταση και του είχα υποσχεθεί πως θα ανοίξω την επίδειξη. Κάνω, λοιπόν, την έναρξη άψογα. Με μια ουρά μακριά και με αυτό το αυστηρό ύφος, το "δεν είμαι εδώ, είμαι αυστηρή". Το έκανα. Μετά βγήκαμε όλοι χάι χούι και χαλαρά. Εκεί έπεσα. Εγώ, βέβαια, κανιβαλίζω τον εαυτό μου πολύ πριν συμβεί κάτι. Αισθάνθηκα πολύ... Βλαχοπούλου, που προσπαθούσε να χορέψει στο χαρέμι». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής πρωταγωνίστρια για το ατύχημά της.

Προσθέτοντας με παράπονο πως «λέω, όμως, ρε παιδί μου... Αφού έγινε η έναρξη σωστά. Δείξε και την έναρξη, δείξε και το στραβοπάτημα. Νομίζει κανείς πως με το που βγήκα σαβουριάστηκα. Πραγματικά πάντως η αντίδραση του κόσμου ήταν υπέροχη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ