Η Eλένη Λουκά «ξαναχτυπά» στο δελτίο ειδήσεων του MEGA [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Eλένη Λουκά «ξαναχτυπά» στο δελτίο ειδήσεων του MEGA [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπήκε μπροστά στην κάμερα, άρπαξε το μικρόφωνο της δημοσιογράφου και άρχισε να φωνάζει τα γνωστά της συνθήματα η γνωστή γραφική φιγούρα Ελένη Λουκά.

Ο παρουσιαστής του δελτίου, Νίκος Στραβελάκης, αντιλαμβανόμενος την παρουσία της κυρίας Λουκά μπροστά στην κάμερα, διέκοψε τη σύνδεση και πέρασε στο επόμενο θέμα.

Η Ελένη Λουκά αποτελεί έναν από τους γραφικότερους τύπους της ελληνικής τηλεοπτικής «κοινωνίας», γεννημένη στο Ηράκλειο, όπου και μεγάλωσε. Η ίδια υποστηρίζει ότι την νεολαία έχει κυριέψει ο Σατανάς, προσπαθεί να μας πείσει να κάνουμε πόλεμο με τους Αμερικάνους, τον οποίο «θα κερδίσουμε αφού θα πολεμήσουν οι άγγελοι», φωνάζει ότι ο σεισμός της Αθήνας είναι η οργή του Θεού «που δε βοηθάμε τα αδέρφια μας τους Σέρβους και αγανακτεί που μόνο αυτή πολεμά απέναντι στη φούστα του Ρουβά και το «Αγγιγμα Ψυχής» του Μανουσάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ