Δύσκολες ώρες για το ζεύγος Δέλλα-Μαστροκώστα- Eίχαν όλα τα μετρητά τους στην Κύπρο - iefimerida.gr

Δύσκολες ώρες για το ζεύγος Δέλλα-Μαστροκώστα- Eίχαν όλα τα μετρητά τους στην Κύπρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αγωνία παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Κύπρο ο γνωστός ποδοσφαιριστής Τραϊανός Δέλλας και η σύζυγός του Γωγώ Μαστροκώστα καθώς είχαν εμπιστευθεί μεγάλο μέρος των χρημάτων τους στις δυο Κυπριακές τράπεζες.

«Μας κλέβουν και δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά στην Real News ο γνωστός ποδοσφαιριστής ο οποίος -ήδη από την εποχή που έπαιζε στην Ανόρθωση- είχε φροντίσει να μεταφέρει μέρος των καταθέσεων (τόσο των δικών του, όσο και της συζύγου του) στις τράπεζες της Μεγαλόνησου. Ενώ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είχε προχωρήσει σε επενδύσεις σε εταιρείες και ακίνητα.

Όπως είναι φανερό, το κούρεμα καταθέσεων τους επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αν και, λόγω της ρευστότητας της κατάστασης, είναι αδύνατον να προσδιοριστεί η ακριβή έκταση της ζημιάς.

Το ζευγάρι παρακολουθεί πολύ στενά το τι συμβαίνει στην Κύπρο και ελπίζει να καταφέρει σύντομα να απεγκλωβιστεί από αυτό τον εφιάλτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ