Χάνει το τρένο της Ευρώπης ο ΠΑΟ - «Λευκή» Ισοπαλία με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Χάνει το τρένο της Ευρώπης ο ΠΑΟ - «Λευκή» Ισοπαλία με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε εξαιρετικά αλλαγμένος, σούπερ επιθετικός με 36 τελικές προσπάθειες για γκολ κι όμως πάλι δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα του, αυτή τη φορά τον Πανιώνιο, και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να βρεθεί στα πλέι οφ.

Οι «πράσινοι» πλέον βλέπουν το ευρωπαϊκό όνειρο να απομακρύνεται επικίνδυνα τη στιγμή που, την επόμενη εβδομάδα, κατεβαίνει στο Φάληρο για να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Συντριπτική κατοχή μπάλας, καλό ποδόσφαιρο και αλλεπάλληλες ευκαιρίες για γκολ είχε το μενού, ωστόσο, λίγο τα επιπόλαια τελειώματα των παικτών του Παναθηναϊκού και κυρίως η καταπληκτική εμφάνιση του γκολκίπερ του Πανιωνίου, Νίκου Γιαννακόπουλου κράτησαν το μηδέν.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς, Νίκος Γιαννακόπουλος, κατέβασε πραγματικά «ρολά», ενώ προς το τέλος του αγώνα λίγο έλειψε να συμβεί το ανάποδο με τους κυανέρυθρους να δημιουργούν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να κλέψουν το ματς με τον Καρνέζη να λέει όχι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ