Μοσκοβισί: «Μόλις για... δέκα λεπτά αποκοιμήθηκα στο Eurogroup» - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: «Μόλις για... δέκα λεπτά αποκοιμήθηκα στο Eurogroup»

Μοσκοβισί: «Μόλις για... δέκα λεπτά αποκοιμήθηκα στο Eurogoup»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα συνεχή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί παραδέχθηκε τελικά πως τον πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια του κρίσιμου Eurogroup για την Κύπρο.

Ωστόσο δήλωσε πως κοιμήθηκε μόνο για δέκα λεπτά και μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος μεταξύ των συζητήσεων. Ο ίδιος απέδωσε το γεγονός στην προσωπική του εξάντληση, εξαιτίας των πολύωρων διαβουλεύσεων που έγιναν στο Eurogroup.

Αντίθετα περιέγραψε το συμβάν η γαλλική εφημερίδα «Le Monde»: «Ο Γάλλος υπουργός δεν ήταν από τους πλέον δραστήριους στη διαπραγμάτευση: στις 00:30, μέλη του Eurogroup αρχίζουν να παίρνουν το λόγο για να βάλουν την τελική τους σφραγίδα στο κείμενο, η ώρα περνά, αλλά ο Μοσκοβισί αποκοιμιέται. Σαρκαστικά χαμόγελα σχηματίζονται από τους συναδέλφους και τους αξιωματούχους γύρω του· η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ψιθυρίζει: Καταλαβαίνω γιατί δεν ακούγεται η Γαλλία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ