Στη Μάνδρα εντοπίστηκε το λευκό βαν που είχαν κλέψει οι δολοφόνοι της 25χρονης - iefimerida.gr

Στη Μάνδρα εντοπίστηκε το λευκό βαν που είχαν κλέψει οι δολοφόνοι της 25χρονης

Στη Μάνδρα εντοπίστηκε το λευκό βαν που είχαν κλέψει οι δολοφόνοι της 25χρονης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ανθρωποκυνηγητό των δραστών της αιματηρής ληστείας σε ταβέρνα στα Ισθμια, που είχε ως τελικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μίας 25χρονης γυναίκας, συνεχίζεται. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν στην περιοχή της Μάνδρας το βαν που είχε κλαπεί στην Κόρινθο την περασμένη Δευτέρα, με το οποίο πιστεύεται πως διέφυγαν οι κακοποιοί, οι οποίοι έχουν αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων.

Πρόκειται για ένα λευκό βαν μάρκας Volkswagen με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ 7760 το οποίο εκλάπη από το Νάσο Κορινθίας.

Το φορτηγάκι ήταν σταθμευμένο κοντά σε μια καφετέρια της περιοχής και ερευνάται από συνεργεία της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, για τυχόν στοιχεία που μπορεί να συνδέσουν το συγκεκριμένο όχημα με τους δράστες. Σημειώνεται πάντως, ότι στη νεκροφόρα που έκλεψαν αρχικά οι άγνωστοι, αλλά την εγκατέλειψαν γιατί δεν είχε καύσιμα και στη συνέχεια έκλεψαν το βαν, δεν βρέθηκαν ίχνη που να συνδέουν τους δραπέτες με την κλοπή.

Στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας βρίσκονται ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ