Αρχισε η κρίσιμη σύσκεψη Σαμαρά-Τρόικα στο Μέγαρο Μαξίμου - iefimerida.gr

Αρχισε η κρίσιμη σύσκεψη Σαμαρά-Τρόικα στο Μέγαρο Μαξίμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγα λεπτά πριν από τις 11 το πρωί έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου οι εκπρόσωποι των δανειστών για το κρίσιμο ραντεβού με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.Οι Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ κατά την άφιξή τους δεν έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση θα βρίσκεται και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σαμαράς θα θέσει το πολιτικό πλαίσιο των διαπραγματεύσεων, επισημαίνοντας πως η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα και πως αυτό αποτελεί κόκκινη γραμμή για την κυβέρνησή του. Εξάλλου, θα ζητήσει, με την απομάκρυνση των επίορκων υπαλλήλων από το δημόσιο, να υπάρξει ισάριθμος αριθμός προσλήψεων νέων ανθρώπων, μέσω του ΑΣΕΠ, έτσι ώστε να δοθεί και το κατάλληλο μήνυμα στην κοινωνία, αλλά να καλυφθούν και συγκεκριμένα κενά με εξιδεικευμένο προσωπικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ