Ούτε τους Γερμανούς πείθει η Μέρκελ ότι οι καταθέσεις τους είναι ασφαλείς - iefimerida.gr

Ούτε τους Γερμανούς πείθει η Μέρκελ ότι οι καταθέσεις τους είναι ασφαλείς

Ούτε τους Γερμανούς δεν πείθει η Μέρκελ ότι οι καταθέσεις τους είναι ασφαλείς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βαθύ κλίμα ανασφάλειας που έχει εξαπλωθεί στην Ευρωζώνη μετά το «κούρεμα» των κυπριακών καταθέσεων μεταδόθηκε και στη Γερμανία, καθώς σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Forsa, το 59% των Γερμανών πολιτών δεν εμπιστεύεται τις διαβεβαιώσεις της Γερμανίδας καγκελάριου Ανγκελα Μέρκελ για την ασφάλεια των καταθέσεών του.

Αυξάνεται η δυσπιστία των Γερμανών πολιτών προς την Ανγκελα Μέρκελ, καθώς σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε η οικονομική εφημερίδα «Der Handelsblatt», το 59% των ερωτηθέντων δεν θεωρεί ασφαλείς τις τραπεζικές του καταθέσεις μετά και το «κούρεμα» στην Κύπρο, ενώ το 75% πιστεύει ότι οι τράπεζες δεν τοκίζουν τις καταθέσεις των πελατών τους με δίκαιο τρόπο.

Το έλλειμμα εμπιστοσύνης προς τη Γερμανίδα καγκελάριο και τους συνεργάτες της, είναι ακόμα μεγαλύτερο και στους νέους ηλικίας 18-29 ετών, το 65% των οποίων δηλώνει ότι δεν πιστεύει τις καθησυχαστικές της δηλώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ