Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο δημοσιογράφου, ενώ έκανε ρεπορτάζ για τους αστέγους [βίντεο] - iefimerida.gr

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο δημοσιογράφου, ενώ έκανε ρεπορτάζ για τους αστέγους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο του Αγγλου δημοσιογράφου Lee Halpin, ο οποίος θα κατέγραφε τη ζωή του σαν άστεγος και στη συνέχεια θα έστελνε το ρεπορτάζ του στο Channel 4 με την ελπίδα να αρχίσει συνεργασία με το κανάλι. Οι πρώτες ενδείξεις έδειξαν ότι ο θάνατός του επήλθε από υποθερμία, αλλά όπως αναφέρει η Huffigton Post, λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν δύο άντρες οι οποίοι φέρονται να του προμήθευσαν ουσίες.

Ο Halpin είχε προγραμματίσει να περάσει μια εβδομάδα ζώντας ως άστεγος στους δρόμους του Νιουκάστλ και θα έκανε ένα ντοκιμαντέρ με την περιπέτειά του, το οποίο στη συνέχεια θα το έστελνε στο αγγλικό κανάλι Channel 4 με την ελπίδα να προσληφθεί και ξεκίνησε από την Κυριακή.

Τρεις μέρες αργότερα όμως, βρέθηκε νεκρός σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι πέθανε από υποθερμία, όπως όμως αναφέρει η Huffigton Post, δύο άντρες ηλικίας 26 και 30 ετών συνελήφθησαν καθώς φέρονται να προμήθευσαν στον Halpin ουσίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ