Eξω φρενών η Ανγκελα Μέρκελ με τους παπαράτσι που τη φωτογράφησαν με μαγιό - iefimerida.gr

Eξω φρενών η Ανγκελα Μέρκελ με τους παπαράτσι που τη φωτογράφησαν με μαγιό

Eξω φρενών η Ανγκελα Μέρκελ με τους παπαράτσι που την φωτογράφησαν με μαγιό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαλλη είναι η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ με τους παπαράτσι που την ακολουθούσαν σε κάθε της βήμα στις διακοπές της στην Ιταλία με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να χαλαρώσει.

Οι διακοπές της Γερμανίδας καγκελαρίου για το Πάσχα, στο ψαροχώρι του νησιού Ισκια στ' ανοιχτά της Νάπολης, του οποίου είναι τακτική επισκέπτρια, ολοκληρώνονται σήμερα και από ό,τι φαίνεται και από τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Γκέορκ Στράιτερ η κυρία Μέρκελ δεν κατάφερε να χαλαρώσει όσο θα ήθελε.

«Μπορείτε να φανταστείτε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσει κάποιος όταν κάνει διακοπές και έχει την αίσθηση ότι ένας φωτογραφικός φακός παραμονεύει σε κάθε γωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στράιτερ, προσθέτοντας ότι όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κρυφά από τη Μέρκελ και δημοσιεύτηκαν χωρίς την έγκρισή της.

Στη Γερμανία, η ιδιωτική ζωή των πολιτικών δεν παρουσιάζεται ποτέ από τα μέσα ενημέρωσης γι' αυτό οι φωτογραφίες της καγκελάριου, που αναδημοσίευσε η «Bild», προκάλεσαν αίσθηση. Στην πρώτη σελίδα της, η γερμανική εφημερίδα έβαλε μια φωτογραφία της Μέρκελ ντυμένης, να κρατάει στην αγκαλιά της το εγγόνι του συζύγου της, Γιόακιμ Σάουερ, από τον πρώτο του γάμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ