BMW X4: Η κουπέ εκδοχή της Χ3 - iefimerida.gr

BMW X4: Η κουπέ εκδοχή της Χ3

BMW X4: Η κουπέ εκδοχή της Χ3
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η BMW X4 που θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Σαγκάης να αναφέρεται ως πρωτότυπο, αλλά στην ουσία λίγο θα διαφέρει από την έκδοση παραγωγής που θα ακολουθήσει σύντομα.

Γενικά πάντως η εμφάνισή της ήταν απλά θέμα χρόνου, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει η X6, ως κουπέ εκδοχή της Χ5. Η κουπέ εκδοχή της Χ3 με τη σειρά της έχει μήκος 4,65 μέτρα, ενώ προκειμένου να δείχνει πιο δυναμική και σπορτίφ είναι και πιο χαμηλή (κατά 40 χιλιοστά) αλλά και πιο φαρδιά (κατά 30), αν και η ειδοποιός διαφορά και ο λόγος ύπαρξής της είναι η κλίση της οροφής προς τα πίσω. Το μείον αυτής της επιλογής, όπως και στην X6 άλλωστε, είναι η μείωση του συνολικού χώρου που αντιστοιχεί τόσο σε όσους κάθονται πίσω όσο και στις αποσκευές (πορτμπαγκάζ: 520 λίτρα), πάντα σε σχέση με την Χ3. Σε σχέση με την τελευταία η Χ4 διαφοροποιείται και μπροστά, μιας και διαθέτει άλλους προβολείς και ελαφρώς αλλαγμένη μάσκα.

Από την Χ3 θα προέρχονται και οι κινητήρες της, που θα αποδίδουν από 184 μέχρι 313 ίππους, ενώ όποιος έχει παραπάνω απαιτήσεις θα μπορεί να επιλέξει είτε την X4 M Performance με τον super diesel της γερμανικής εταιρείας με τα 3 turbo είτε την κορυφαία X4 M με τους 430 ίππους. Τετρακίνητες πάντως δεν θα είναι μόνο οι top ΒΜW X4 αλλά όλες.

BMW X4: Η κουπέ εκδοχή της Χ3 | iefimerida.gr 0
BMW X4: Η κουπέ εκδοχή της Χ3 | iefimerida.gr 1
BMW X4: Η κουπέ εκδοχή της Χ3 | iefimerida.gr 2
BMW X4: Η κουπέ εκδοχή της Χ3 | iefimerida.gr 3
BMW X4: Η κουπέ εκδοχή της Χ3 | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο BMW δυνατότητες κουπέ εκδοχή X4 X3
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ